Animatie stappenplan

Voor het ontwikkelen van een animatie doorlopen we de volgende stappen

1. Intakeformulier

Na het geven van de opdracht voor een animatie, ontvang je eerst een intakeformulier om in te vullen. Dit formulier mail je uiterlijk 48 uur vóór het intakegesprek aan info@ontwikkelwereld.nl.

2. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek van circa 30 – 45 minuten geef ik je basisinformatie over animaties en de mogelijkheden. Daarnaast nemen we het intakeformulier door en bepalen de verhaallijn voor de animatie en de vorm.

3. Voorstel

Binnen 10 werkdagen ontvang je van Ontwikkelwereld een conceptvoorstel in de vorm van een storyboard of conceptanimatie. Hier kan je feedback en aanvullingen op geven. De uitgangspunten (inhoud en scenes) worden dan vastgelegd in een definitief voorstel inclusief kostenplaatje.

4. Animatie

Na akkoord op het definitieve voorstel maakt Ontwikkelwereld de animatie en toont deze in een online omgeving. Kleine, redelijke aanpassingen zijn dan natuurlijk nog mogelijk. Het definitieve voorstel is wel leidend.

5. Betaling

Als je akkoord bent met de animatie ontvang je de factuur. Na overmaken van de betaling stuurt Ontwikkelwereld je het animatiebestand toe.

Doorlooptijd voor een animatie vanaf intakegesprek is circa 1 maand.