Over mij

Laura van der Klugt (1973) leer- en ontwikkelspecialist & wereldreiziger.

Leren

Van jongs af aan heb ik een passie voor leren en het delen van kennis. Niet verrassend dat ik op de opleidingsafdeling van een verzekeraar ben gaan werken. Sinds 1999 heb ik veel ervaring opgedaan met opleiding en ontwikkeling als adviseur, ontwikkelaar, trainer en coach. Vanaf 2010 werk ik volgens Het Nieuwe Werken, dus met nieuwe technologieën en tijds- en plaatsonafhankelijk en dat past goed bij mij. Er zijn zoveel interessante mogelijkheden om online te leren en die deel ik graag met anderen.

Mijn ontwikkeling

Ik heb zelf ook veel trainingen gevolgd o.a. over online leren, oplossingsgericht werken, klantenservice management, organisatie opstellingen, persoonlijke effectiviteit, communicatie en NLP. Ik ben gecertificeerd Profile Dynamics trainer en volg graag workshops bij inspirerende sprekers zoals Stephen Covey, Deepak Chopra, Remco Claassen, Brian Robertson (Holacracy) en Linda Kohanov. Ook ben ik een groot fan van TED.com en sindskort vertaal ik ook TEDx Talks als vrijwilliger, zodat ze toegankelijk worden voor een nog groter publiek.

Kleurrijk

Mijn leven maak ik graag zo kleurrijk als het logo van Ontwikkelwereld met creatieve projecten en afwisseling. Enthousiast word ik van nieuwe ervaringen, ideeën bedenken en samen uitvoeren in de praktijk. Ik werk graag samen met enthousiaste mensen. In contact ben ik vriendelijk, opbouwend en respectvol voor verschillen.

Kwaliteiten

Mijn ontwikkelstijl is praktisch en vernieuwend. Het implementeren van nieuwe technologieën in de dagelijkse praktijk is mijn kracht. Ik heb een hoofd voor details en kan goed overzicht houden. Mijn focus ligt op kwaliteiten en oplossingen. Wat werkt al en hoe kunnen we dat uitbouwen?

Reizen

Naast leren en ontwikkelen is reizen mijn passie. Ik reis graag in Amerika per auto en het Caribisch gebied per cruiseschip. In Nederland kamperen we regelmatig aan de kust. Hawaii is mijn favoriete bestemming. Ik schrijf en blog regelmatig en werk aan een boek dat zich op Hawaii afspeelt.